Csomag személyes átvétel

Csomag személyes átvétel

Ne veszíts vásárlókat csak azért, mert nincs lehetőség csomag személyes átvétel opcióra!
Az online vásárlásban az alacsony árakat igazán szeretik a vevők. A hagyományos vásárlásoknál viszont nincs csomag szállítás költség. Amennyiben egy webshopban van lehetőség a személyes átvételre, a vásárlási kedv is megnő . Jó, ha van Budapesten egy iroda, de nem mindegy, hogy hol. Olyan helyet érdemes választani, ami központi helyen van, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető és jól lehet parkolni is. Sok vásárlóban bizalmat kelt, ha van egy fix hely, ahol megnézheti mit kap a pénzéért, és a rendelt csomag személyes átvétele esetén is elérhető. A személyes átvételi pontunkat úgy alakítottuk ki (és fejlesztjük folyamatosan), hogy vevőink maximálisan elégedettek legyenek, a vásárlás élménye is megmaradjon.A partnereink által is bizonyított személyes csomag átvétel bizalmat és biztonságot sugall, hisz rengeteg üzleti profil létezik, ahol az online kereskedelem, mint értékesítési forma kevésbé hatékony. A probléma azonban egyszerűen kiküszöbölhető, amennyiben online üzletünk személyes csomag átvétellel is rendelkezik.

Csomagpont – személyes csomag átvétel, logisztika kiszervezés

Vannak olyan ügyfeleink, akik nem üzemeltetnek “hagyományos boltot”, nincs olyan helyük, ahol személyesen tudnák átadni a megrendelt csomagokat. Erre a problémára kínál megoldást a Csomagpont, mely biztosítja a csomag személyes átvételét, átvállalva a webáruháztól a csomagfeladás, csomagszállítás, csomagküldés feladatait. Professzionális hátterünk a tökéletes vásárlói élményt segíti elő, így biztos lehetsz benne, hogy az értékesítés végső fázisát is az elvárt színvonalon végezzük. Személyes csomag átvétel, valamint a logisztika kiszervezés a Csomagpont csapatától!

A Csomagpont ügyfelei között több olyan cég is megtalálható, kik nem rendelkeznek könnyen megközelíthető, budapesti csomag átvevőponttal, csak csomagszállítás opció található meg az átadásnál. Ők azzal bíznak meg minket, hogy egy könnyen megközelíthető, bizalmat keltő üzlethelyiséggel, ügyfélszolgálattal képviseljük webáruházukat a vevők felé. Ilyenkor csak beszállítják hozzánk a megrendelt csomagokat, mi pedig átadjuk ezeket a vevőknek (személyes átvételi pont). Azok a webshop tulajdonosok, akiknek másra is szüksége van, akár az egész logisztikai folyamat lebonyolítását átadják nekünk, azaz kiszervezik (logisztika outsourcing). A Csomagpont professzionális szolgáltatási köre a te értékesítési folyamatodat is maximalizálhatják! Ne habozz, vedd fel a kapcsolatot a Csomagpont csapatával még ma, vagy tekintsd meg Csomagpont referencia oldalunkat.

Csomagpont - csomag személyes átvétel

Minden vállalkozásnak (vezetőjének, munkatársainak) arra kell koncentrálnia, amivel a leghatékonyabban tud értéket előállítani. Az egyéb kapcsolódó, kiszolgáló folyamatokat – általában – érdemes erre szakosodott cégre, szolgáltatóra bízni, hogy az eladás, a személyes kontaktus során fellépő színvonal növelhető lehessen. Válaszd a Csomagpont csomagfeladás és csomag személyes átvétel szolgáltatásait, és emeld új szintre céged eladásait!

 

Személyes csomag átvétel központi, budapesti átvevőpontokon a Csomagpont által!