Belföldi csomagfeladás és szállítás akár 1 munkanapon belül!

Csomagfeladás egyszerűen és gyorsan, belföldre és külföldre egyaránt!

 

 • Kedvezményes árak!
 • Magyarországon belül garantáltan 1 munkanap* alatt kézbesítjük csomagod!
 • Közeli országokba 2-3 munkanap, távolabbi országokba 4-5 munkanapon belül!
 • Biztonságos, érték garantált csomagfeladás és szállítás!
 • Bizalmas adatfeldolgozás és kezelés!
 • Kérés alapján a csomagolást is vállaljuk!
 • SMS -ben és Email -ben is értesítjük a címzettet, hogy mikor érkezik küldeménye!
 • Gyors utánvét kezelés, ha pénzt szeretnél kérni csomagodért a címzettől!
 • Csomagfeladás belföldre és külföldre, regisztráció és egyéb kötöttségek nélkül!

*Hogy csomagod másnapi kézbesítéssel tudjuk vállalni, kérjük 15:00 óráig add le küldeményed a Csomagpontban. A 15:00 óra után leadott csomagokat 2 munkanap alatt tudjuk teljesíteni.

Gyere be hozzánk és tapasztald meg személyesen kollégáink szaktudását és segítőkészségét. Kérdezzen bátran, szívesen állunk rendelkezésedre! 0630/923-5157

Csomagpont - belföldi és külföldi csomagfeladás

Egyszerűen adhatsz fel csomagot akár otthonodból*, akár munkahelyedről*, vagy személyesen is.

 

Belföldi és külföldi csomagfeladás magánszemélyeknek:

Otthonodból*, vagy személyesen, a Csomagpont üzletében, belföldre és külföldre egyaránt magánszemélyként is, csomag személyes átvétellel! A árkalkulátor segítségével naprakész információkat kaphatsz arról, hogy milyen költségen kézbesítjük a címzettnek a megadott címre a csomagot. Amennyiben a körülmények nem adottak a pontos csomagméret megállapításában, a Csomagponton személyesen is van lehetőség árajánlat kérésére. Ne habozz, válaszd a Csomagpont csomagküldést, amellyel kedvező áron küldheted el csomagod külföldi és belföldi címre egyaránt!

A garantált sikeres kézbesítés érdekében minden szállítási adatot pontosan tüntess fel.

Abban az esetben amennyiben az otthonodból történő csomagfeladás szolgáltatást választod, a megrendelésétől számított 1 munkanapon belül tudjuk azt elszállítani az adott címről, előre egyeztetett időpontban. A helytelenül feltüntetett csomag adatokból keletkezett árkülönbség esetében, addig nem tudjuk a küldeményt kézbesíteni, amíg az összeg kiegyenlítésre nem kerül. Válaszd a profi háttérrel rendelkező Csomagpont szolgáltatási körét! A Csomagpont üzletében nem csak olcsó csomagfeladást igényelhetsz, hanem ugyanitt a szerződött partnereinktől, előre leadott megrendelésed is át tudod venni kényelmesen, melyet a csomag beérkezéstől számított 14 napig tároljuk díjmentesen az ingyenes csomagátvételi ponton.

*A csomag elszállítását csak Budapest közigazgatási területén belül vállaljuk. Cégeknek ingyenes, magánszemélyeknek hamarosan!

 

Belföldi és külföldi csomagfeladás cégeknek:

Ne keresgélj tovább a legmegfelelőbb céges csomagfeladás ajánlatokért. Amennyiben webáruház tulajdonos vagy, egyszerűen és gyorsan szeretnéd intézni vállalkozásod feladatait, megtaláltad a számodra ideális csomagküldő partnert! Ingyenes csomag átvételt szeretnél? Csatlakozzon te is elégedett partnereinkhez és próbáld ki szolgáltatásainkat, melyek a teljes külföldi és belföldi csomagfeladás, ingyenes csomag átvétel lehetőségeket lefedik. Ne veszíts vásárlókat a személyes csomagátvétel hiánya miatt, igényeld a Csomagpont szolgáltatásait, rendkívül kedvező árak mellett! A csomagátvételt Budapest szívében központi, könnyen megközelíthető helyen tudjuk biztosítani megrendelőid számára. A fővárosban lehetőséget biztosítunk vállalkozásodnak arra, hogy a személyes csomagfeladáson felül, futárszolgálatunk elszállítja küldeményeid és csomagjaid egy előre egyeztettet időpontban. Amennyiben rendszeresen szeretnél élni a csomagfeladás lehetőségével, kérd személyre szabott csomagfeladás és ingyenes átvevőpont árajánlatunkat. Ne feledd, a Csomagpont a legkedvezőbb árak mellett érhető el, maximális biztonságban juttatja el a címzetthez a csomagfeladás tárgyát!

A Csomagpont csomagfeladás előnyei:

 • Külföldre és belföldre egyaránt
 • Budapesten központi helyen történő átvétel
 • Küldemény elszállítás a megadott címről, egyeztetés után
 • Követhető költségszámítás
 • Korrekt pénzügyi ügyintézés rejtett költségek nélkül
Hova Súlykategória Ár / csomag alap Utánvét kezelés Utánvét ár Típus Összesen
Törlés
0 Ft